Uncategorized

Living the Caribean Dream met Robijn

Als ik aan de was denk dan gaat mijn hoofd automatisch als een wasmachine draaien. In een huishouden van 5 is de was af en toe overweldigend, toch heb ik manieren gevonden om het mijzelf aangenamer te maken. Een van die manieren is heerlijke nieuwe geuren uitproberen. Vandaag ga ik jullie vertellen over 2 nieuwe geuren wasverzachter die ik heb uitgeprobeerd.

Ik ben niet geheel onbekend met de robijn intense lijn en het is ook een van mijn favoriete lijn. Als ik rondkijk op webshops en in fysieke winkels dan valt mij op dat de prijzen per fles enorm uiteenlopen. De prijzen variëren tussen de 2,49 tot zelf 4,99. Vaak wacht ik op de bulkalert van Bol.com, maar dit keer heb ik 2 flesjes in de bonus (1+1 gratis).

Ik vind alle flessen uit de serie erg opvallen qua uitstraling, ze trekken mij aan door hun mooie ontwerp. Normaliter gebruiken wij de Fuchsia Passion, deze vind ik zelf wat basic maar heeft wel een heerlijke friszoete geur. Dankzij mijn nogal kritische vriend kan ik niet al teveel afwijken Robijn, wat kan ik er over zeggen? Hij heeft nogal een neus voor geurtjes?

Het lijkt erop dat mijn partner hyperosmie heeft, dat hij kritisch is is wat dat betreft nog lichtelijk uitgedrukt. Daarover schrijf ik nog wel een andere keer. De reden dat ik het nu benoem is omdat het wel veel over het product zegt, al zeg ik het zelf.

Caribean Dream ruikt net zoals omschreven op de fles naar een tropische cocktail. Ik drink zelf niet meer, maar ik ben zeker fan van zoet. Soms kunnen wasverzachters een wat chemische geur bevatten, dat heeft deze wederom niet. Wel ruik ik een lichtelijke alcohol aroma, maar dat is niet geheel ongepast bij een cocktail geur.

De beloofde concentratie van de geur maakt Robijn meer dan waar. De geur vervliegt niet zo snel als de minder geconcentreerde wasverzachters. Ik ben er zeker niet trots op, maar ik vergeet wel eens de was in de droger te doen. Gelukkig ruikt de was nog steeds zalig na een paar uur ‘’te laat’’ te zijn. Dat is zeker een van de grootste pluspunten. Ook de authentieke zachtheid van Robijn is zeker in deze fles niet overgeslagen, ik word daar zo happy van.

Mijn conclusie

Zeker een wasverzachter die ik vaker ga kopen, ik denk zelfs dat ik zo een bestelling ga plaatsen bij bol.com aangezien ze nu in de aanbieding zijn. Ik zou de flesjes alleen niet voor de volle 4,99 kopen. Het enige wat ik wel mis is een kinderbeveiliging op de dop, maar dat is een heel persoonlijk verlangen. Het is mij namelijk al een aantal keer overkomen dat Emily heel fanatiek de hele wasmachine heeft volgegooid met een overdosis  aan wasverzachter.

Desalniettemin raad ik deze wasverzachter aan, vooral aan degene die van exotische geuren houd en helemaal klaar is voor de zomer. Hoe motiveren jullie jezelf om de was op te vouwen? En, doet Robijn ook de was bij jullie thuis? Let me know in de comments.

Hoi, even voorstellen: ik ben Eefke. Ik ben 27 jaar. Samen net mijn partner (Anthony) ben ik trotse ouder van 3 kinderen. Mijn oudste dochter is 7 mijn zoontje is 4 en mijn jongste dochter is nu bijna 2 jaar. Ik schrijf graag over lifestyle, moederschap, eten, zwangerschap en beauty on a budget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *